hannah_skin_analizerTijdens uw eerste gratis consult en bij de behandeling wordt uw huid gemeten met de hannah Skin Analyser. Met dit uiterst geavanceerde dermatologisch analyse systeem worden de volgende huidgegevens gemeten:

  • Vocht
  • Vet
  • pH waarde

Met de Skin Analyser meten we in 1 minuut de exacte gegevens van de huid. U kunt zelf meekijken naar de resultaten. Op basis van de gemeten gegevens wordt bepaald welke behandeling geschikt is voor de huid.

Vochtgehalte
Het vochtgehalte van het Stratum Corneum (hoornlaag) is vanwege het opname vermogen van deze laag heel erg verschillend en daarom een belangrijke parameter die de hydrolipidenfilm kan beïnvloeden.

Vet
Aangetoond is ook dat het erg belangrijk is dat het vetgehalte in de huid goed is, werkstoffen en de vitamines bevinden zich namelijk in de vetten. Weinig vetten houdt daarom ook in, weinig voeding. Als u een hoog vetgehalte meet zal over het algemeen het vochtgehalte in de huid erg laag zijn. De vochtarme huid kan geen lipides binden en uit de crème zal eerst het vocht opgenomen worden en zal daarmee het vet op de huid blijven liggen.

pH-Waarde

De pH-waarde, dit is onze natuurlijke beschermmantel tegen schimmels en bacteriën. Is deze uit balans dan zal degeneratie sneller gaan. pH bestaat uit talgen zweetsecretie, mineralen en zouten, dode huidcellen, schimmels en bacteriën. De schaal van de pH is belangrijk te weten, als deze namelijk een te hoge of te lage uitkomst heeft kan de huid respectievelijk eczemateus of onzuiver (acné) zijn.

Een goede doorbloeding is absoluut noodzakelijk, zonder doorbloeding geen aanvoer van zuurstof en geen huidherstel.

website door Inxpact