Een gezichtsmasker kan de veeleisende, verwaarloosde, oudere en ouderwordende huid behandelen, maar ook de gevoelige, allergische, vette en jongere huid. Dit is mogelijk door de natuurlijke ingrediënten die deze alginaat maskers bevatten, zoals algen, vitamine A, B en vitamine C afkomstig uit sinaasappels en dille.

casmara_alle_maskers

Casmara cosmetics is een vooraanstaand Spaanscosmeticahuis,dat een bijzonder maskerprogramma levert, bestaande uit een 7-tal alginaat maskers. Voortdurend onderzoek bewaakt de zuiverheid en kwaliteit van dit product. De algen bevatten een grote hoeveelheid polysachariden die het vermogen hebben vocht te absorberen. Zij gaan een reactie aan met de huideiwitten, waardoor gelvorming ontstaat met een revitaliserend effect.

Reafirming mask
casmara_reafirming_mask

Straffend, ontgiftend, bevochtigend. Hét masker voor de verslapte, onzuivere en vette(re) huid. Het masker is gemaakt van actieve houtskool. Houtskool heeft absorberende kwaliteiten en het vermogen vrijkomende onzuiverheden en afvalstoffen te absorberen. Algenextracten zorgen voor extra mineralen. Tevens een ideaal masker voor het verstevigen van de borsten ofwel draineren bij gezwollen ogen.

Als gevolg van de lage temperatuur, produceren de maskers een spier contractie op het gelaat gevolgd door een ontspanningseffect waardoor er een vorm van spier gymnastiek ontstaat. Een krachtige en zichtbare straffing c.q. versteviging van de huid is het gevolg.

Green mask
casmara_green_maskZuurstof, verstevigend, revitaliserend. Bevat o.a. chlorofyl wat een actieve zuurstofverrijking geeft, verzachtend werkt en wondjes sneller doet genezen. Vandaar ook zeer goed in te zetten na een acne behandeling en een rode huid.

Dit masker is, zoals alle andere Alginaat maskers samengesteld uit algen. Algen zijn 10 x rijker aan oligo-elementen dan vergelijkbare plantaardige stoffen. De bruine algen bevatten een grote hoeveelheid polysachariden die het vermogen hebben vocht te absorberen. Zij gaan een reactie aan met de huideiwitten. Hierdoor ontstaat gelvorming met een revitaliserend effect. Vooral de droge en verouderde huid zullen dit effect waarnemen.

Als gevolg van de lage temperatuur, produceren de maskers een spier contractie op het gelaat gevolgd door een ontspanningseffect waardoor er een vorm van spier gymnastiek ontstaat. Een krachtige en zichtbare straffing c.q. versteviging van de huid is het gevolg.
Vitamine C masker
casmara_vitamine_c_maskIdeaal masker voor de oudere, door zon beschadigde en/of verwaarloosde huid. Het bevat natuurlijk gestabiliseerd vitamine C, afkomstig van sinaasappels en dille. Het bijzondere is de toevoeging van vitamine C met blekende en antioxidant eigenschappen. Verbetert de synthese van collageen, elasticiteit en vochtigheidsgraad.

Omdat de alginaatmaskers schitterend passend over het gehele gezicht worden aangebracht, werken ze speciaal op de rimpels rond de ogen en boven de lippen.

Het fysieke effect is de spier contractie en het straffende effect. Maar ook de samenstelling van vooral algen geeft de maskers een revitaliserende en remineraliserende werking. Tevens voorziet het in een betere zuurstof opname. De maskers versterken en beschermen de elasticiteit van de huid.
Sensitive Mask
casmara_sensitive_maskOntspannend, verzachtend en voedend masker. Bevat Viooltjes en Haver (Avena Sativa) extracten. Vitaminen A, B en E zorgen voor remineralisering en een ontspannende sensatie. Hét masker voor de allergische, emotionele/ nerveuze couperose huid.

Alle Alginaatmaskers van Casmara voelen koud aan op de huid; dit zorgt voor een krachtige hydratatie. Door het drogen van buiten naar binnen, versterkt het de opname van werkstoffen. De maskers hebben een lymfatisch drainerend en antioedeem effect. Ze gaan de vochtophoping tegen en verminderen op spectaculaire manier de zakken onder de ogen.
NOVA Masker
casmara_nova_maskDit masker richt zich op de droge en vochtarme huid. Het herstelt de vochtbalans door een hoge capaciteit aan hydraterende bestanddelen. Door een verfrissende werking te gebruiken bij reactie na massage, vapozone of uitreinigen.

Omdat alle Alginaatmaskers van buiten naar binnen drogen worden de eronder aanwezige werkstoffen als het ware onder druk de huid ingestuurd. Dus een actieve en optimale opname van bestanddelen, evenals een krachtig antirimpel effect.
Groene Thee masker
casmara_groene_thee_maskPerfect masker voor de rijper wordende, zonbeschadigde en/of een vermoeide huid. Op basis van zeewier en groene thee bladen welke een 100 maal grotere antioxiderende werking hebben dan Vit C. Door toevoeging van vit A, B2, C en E een revitaliserende werking. Het masker biedt zonbescherming door Bètacaroteen.

De vitamines in het masker verbeteren o.a. de elasticiteit van de huid en zorgen ervoor dat het huid reliëf gladder wordt en dus rimpels verminderen. Net als alle andere maskers van Casmara, produceert het Groene Thee masker als gevolg van de lage temperatuur, een spier contractie op het gelaat gevolgd door een ontspanningseffect waardoor er een vorm van spier gymnastiek ontstaat. Een krachtige en zichtbare straffing c.q. versteviging van de huid is het gevolg.
Bi-Phase Soya Mask
casmara_soya_maskTwee unieke maskers in één:, één speciaal voor de gevoelige kwetsbare huid rond de ogen en één voor de rijper wordende huid. Het oogmasker zorgt voor minder vochtophoping, is vaatbeschermend, verzachtend en heeft antioxidant eigenschappen. Het witte masker is verrijkt met Soja zaden (Glycine Soya). Soja bevat eiwitten zoals glycine, fosfolipiden, enzymen en vitaminen die de elasticiteit van de huid doen toenemen en regeneratieve eigenschappen hebben.

Als het masker na de inwerktijd verwijdert wordt, voelt de huid satijnzacht aan en heeft een stralende look.
Dit Soya Facial Mask is bedoelt om aan te brengen over het gehele gezicht (dus ook over ogen en lippen) en de nek. Zo ervaart men volop de goede eigenschappen van het masker: zelfs de kleinste, fijnste rimpeltjes bij de ogen en lippen worden goed bedekt en kunnen profiteren van de bijzondere werkstoffen.

Rgnerin Mask
casmara_rgnerin_maskDit masker is samengesteld uit carbolhydraten die, gecombineerd met lijnzaad en aloë bladeren een activerende werking hebben op de huidcellen. Het masker heeft een egaliserende, verzachtend en regenerende werking. Lijnzaad bevat oliën, mucilage en enzymen die de huid verzachten, verstevigen en kalmeren. Aloë is rijk aan allantoïne, dit stimuleert de cel aanmaak en heeft een anti irriterende veerkrachtige en verzachtende werking. Dit masker is in het bijzonder geschikt na een peeling, microdermabrasie of exfoliërende behandelingen.
Re6tense Mask
casmara_re6tense_maskDit zeer bijzondere masker werkt verstevigend en verzachtend en is een sterkte antioxidant. Kiwi is een van de vruchten met de hoogste vitamine C concentraten (2 keer zo hoog als bij sinaasappels). Deze spelen een essentiële rol in de synthese van collageen en geven het masker een verstevigend effect. Het is ook een uitstekende bron van bètacaroteen, een zeer sterke antioxidant. Papaver is rijk aan een voedende olie welke verzachtende eigenschappen heeft.

Dit masker is geschikt voor elk huidtype, in het bijzonder voor de verslapte huid, dankzij zijn verstevigende, kalmerende en aromatische eigenschappen.
website door Inxpact