Met haar eigen visie, ervaring en streven zichzelf te onderscheiden, bracht Hannah Hakze intensief huidherstellende producten en  bijbehorende, geavanceerde behandelmethodes op de markt. Door haar jarenlange ervaring en enorme kennis van de huid, heeft Hannah Hakze tevens het hannah systeem voor huidverbetering ontwikkeld. Een unieke werkwijze, welke inmiddels qua kennis en praktijkervaring is overgebracht aan talloze hannah huidcoaches door het gehele land!

Als schoonheidsspecialiste was het Hannah's droom om alle mensen er op hun mooist te laten uitzien. Vele cursussen, opleidingen, 27 jaar praktijkervaring en een eigen gebalanceerde productlijn verder, kan men bij hannah zonder meer zichtbare huidverbetering beloven aan iedereen die volgens het hannah-systeem voor huidverbetering werkt!

Omdat salons die met dit unieke systeem voor huidverbetering werken, veel meer doen dan alleen maar het stuctureel verzorgen van de huid, spreekt men over een hannah huidcoach in plaats van een "schoonheidsspecialiste". Alles valt en staat  immers met  het op de juiste wijze coachen én begeleiden van cliënten. Deze zullen hun eigen huid moeten leren begrijpen, respecteren én thuis structureel onderhouden om optimaal van het systeem te kunnen profiteren. De hannah huidcoach is in staat om cliënten dit op een juiste manier bij te brengen door het geven van effectieve adviezen en handige tips.

Bij het hannah systeem voor huidverbetering, waar iedere hannah huidcoach mee werkt, leert men op een professionele wijze hoe dit te realiseren. Dit gebeurt tijdens professionele trainingen. Hier heeft de hannah huidcoach als belangrijkste uitgangspunt geleerd, dat ieder mens en dus elke huid uniek is. Dat betekent, dat de hannah huidcoach geleerd heeft om het hannah systeem voor huidverbetering hierop telkens individueel zorgvuldig aan te passen. Dit, om op die manier de allerbeste resultaten inzake spraakmakende huidverbetering te bereiken.

Wanneer de huid dient te worden verbeterd, zal deze in eerste instantie moeten worden hersteld om haar überhaupt goed te kúnnen behandelen. Op een onvoorbereide huid zullen de hooggedoseerde werkstoffen uit de hoogwaardige hannah producten namelijk niet optimaal werken en qua resultaten dus helaas veel te wensen overlaten. Huidherstel houdt bij de hannah huidcoach in, dat de huid dus eerst in conditie wordt gebracht vóórdat deze effectief behandeld kan worden. Een hannah huidcoach is in staat om het meest optimale resultaat uit de behandelingen, producten en klantbenadering te halen. Dit leidt tot een uitzonderlijk hoge mate van klanttevredenheid.

Meten is weten, want daar begint alles mee! In een eerste gesprek bij de hannah huidcoach worden de wensen iedere clënt eerst helder besproken. De hannah huidcoach bekijkt de huid vervolgens nauwkeurig en maakt een gedegen en individuele huidanalyse met behulp van de hannah skin analyzer. Op basis van deze professionele huidanalyse, wordt een effctief behandelplan gemaakt. Uitgebreide persoonlijke aandacht voor, en voortdurende begeleiding ván de cliënt zijn hierbij  enkele van de belangrijkste kernwaarden!

In Voorthuizen waar de hannah trainingen worden gegeven, vinden regelmatig diverse workshops alsmede de hannah nascholingsdagen plaats. Dit gebeurt, omdat de technieken voortdurend worden verbeterd. Iedere hannah huidcoach blijft op die manier altijd actueel op de hoogte van de meest optimale hannah behandelmethodes, aanverwante producten en up-to-date kennis voor cliënten.

Beauty Studio 11 Hannah Huidcoach Oldenzaal 1024x683 2 

Geef ook jouw huid een kans!

Wie de huid regelmatig op de juiste manier laat onderhouden en tevens zelf thuis goed verzorgt, ziet er langer jong en vooral mooi uit. Bovendien geeft dit beduidend meer zelfvertrouwen. De hannah huidcoach weet als geen ander hoe dit te realiseren en geeft in haar salon of praktijk daadwerkelijk íedere huid een nieuwe kans!

Geef ook jouw huid een nieuwe kans en stap eens vrijblijvend binnen bij uw professionele hannah huidcoach!

website door Inxpact